11 Ekim 2013 Cuma 00:00
ELEŞKİRT KAYAK TESİSLERİ YENİDEN HİZMET VERECEK

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, uzun zamandan beri atıl durumda bekleyen Eleşkirt Güneykaya Kayak Tesisleri ile ilgili önemli bir mesafe kat ettiklerini belirterek, çalışmalar sonuçlandığında tesislerin yeniden hizmet vermeye başlayacağını kaydetti.

 


 
Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü ile Kayak Federasyonu’ndan gelen heyeti makamında kabul eden Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, daha sonra İl Özel İdare Genel Sekreteri Cesim Gökçe, Gençlik hizmetleri Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim ve Özel İdare mühendislerinin katıldığı toplantıya başkanlık etti.

 


 
Eleşkirt Güneykaya Kayak Tesisleri’nin mevcut durumu ile ilgili konuların masaya yatırıldığı toplantı sonrasında Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü, Kayak Federasyonu ve İl Özel İdaresi mühendis ve uzmanlarından oluşan teknik heyet tarafından tesislerde incelemelerde bulunuldu.

 


 
Kayak Tesislerinin yaşanan bazı sıkıntılardan dolayı yıllardır atıl durumda olduğunu belirten Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, “yaşanan sıkıntıları makul bir şekilde çözmeye çalışıyoruz. Diğer yandan yaptığımız görüşmeler çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Kayak Federasyonu’ndan uzman arkadaşlarımız geldiler.

 

 

 

Burada İl Özel İdaremizde görevli teknik personelle birlikte bir inceleme yapacaklar. Bu incelemelerden sonra ortaya çıkacak rapor doğrultusunda tesisin yeniden hizmet vermesi için çalışmalara başlayacağız. Mümkün mertebe tesisin hem ilimize, hem de çevre il ve ilçelere hizmet vermesi için çalışmaların kısa sürede tamamlanması için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.