11 Ekim 2013 Cuma 00:00
ELEŞKİRT TE ASKER OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ

SİİRT'in Eruh İlçesi'nde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 21 yaşındaki Piyade Er Mehmet Yıldız'ın Ağrı'nın Eleşkirt ilçesindeki evinden ağıtlar yükseldi.

 

 

Şehit olan Piyade Er Mehmet Yıldız'ın Eleşkirt İlçesi'ne bağlı Abdi Köyü'ndeki ailesine acı haberi Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömer Kaptan verdi. 

 

 

Bekar olan oğlu Mehmet Yıldız'ın şehit düştüğü haberini alan baba Nesim Yıldız ile anne Ayfer Yıldız fenalaşınca Sağlık görevlileri müdahale etti. Anne Ayfer Yıldız ile şehidin kardeşi Yazgül Yıldız, ambulansla Eleşkirt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

 

En Mehmet Yıldız'ın, şehit olmadan 1 Gün önce ailesi ile Telefon da görüştüğünü belirten yakınları, Siirt'teki 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı, 1'inci Motorize Piyade Taburu'nda görevli 8 aylık erin 6 kardeşin en küçüğü olduğunu söyledi.

 

DHA


Piyade Er Mehmet Yıldız

Doğum Tarihi: 1991

Eleşkirt’in Merkeze bağlı Abdiköy nüfusuna kayıtlı

Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı

1’inci Motorize Piyade Tabur Komutanlığı

2’nci Motorize Piyade Bölüğü

91/4 tertip

Son Güncelleme: 13.07.2021 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.