11 Ekim 2013 Cuma 00:00
FATİH BAŞAK TAN YIL SONU MESAJI

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Başarılı bir Eğitim-Öğretim yılını daha huzur ve güven içerisinde sona erdirmenin mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Her eğitim öğretim yılında olduğu gibi bu sene de bütün okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, anne-babalar, çocuklarımızın yarınlara daha iyi, daha bilgili, daha donanımlı hazırlanmaları için ellerinden gelen gayret ve fedakarlığı gösterdiler.

Tüm okul müdürlerimize, çok değerli öğretmenlerimize, anne-babalara, okul aile birliği yönetici ve üyelerine,  Ağrı’nın eğitimde yükselen ivmesine verdikleri özverili katkıdan dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Değerli Velilerim; Çocuklarınız ellerinden gelen bütün gayreti göstererek çalıştılar.

Yetenekleri ve gayretleri kadar da başarılı oldular. Onların karnedeki notları elbette ki önemlidir.

Ama asıl önemli olan her koşulda çocuklarımıza duyduğumuz güveni ve desteği sürdürmektir. Çocuklarımızın karnelerindeki istenmeyen notların telafisi her zaman mümkündür.

Onlara doğru rehberlik yapıp yanlarında olduğumuzu hissettirdiğimizde, çocuklarımız da çalışmaları ve yetenekleri doğrultusunda hayallerini gerçekleştirip toplumdaki yerlerini alacaklardır.

Bilgiye ulaşmanın kolaylaştığı günümüzde, bilgiyi kullanma ve bilgiyi üretme yolunda çocuklarımıza rehberlik etmemiz gerekir.

Sevgili öğrencilerim;


Bir eğitim ve öğretim yılının yorgunluğunu atmak için dinlenmek ve eğlenmek en doğal hakkınızdır. Tatilinizde dinlenmekle ilgili planlarınızı yaparken, eğitim yılı süresince öğrenmiş olduğunuz bilgileri tekrar etmeyi, toplumun bilgili, kültürlü ve aydın bireylerine dönüşebilmeniz için tatil etkinlikleri arasında kendi tercihlerinize uygun kitaplar okumayı da ihmal etmeyiniz. Çünkü iyi kitap, her zaman insanı etkiler, bazen de bir insanın hayatını değiştirir.      Sevgili Meslektaşlarım;


Eğitim-Öğretim faaliyetlerinin yürütülmesinde,  ilimiz eğitim kalitesinin yükseltilmesi ve başarı seviyesinin artırılmasında göstermiş olduğunuz gayretli ve özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutlar, kendinize ve sevdiklerinize vakit ayırabileceğiniz bu zaman dilimini sağlıklı ve mutlu bir şekilde geçirmenizi dilerim. Yeni bir eğitim ve öğretim yılında, yeni heyecanlarla tekrar birlikte olmak dileğiyle.”

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.