11 Ekim 2013 Cuma 00:00
FATİH MAHALLESİNİN EN SON EVLERİNE SU VERİLDİ

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan Fatih Mahalle’sinde yapılan çalışmaları yerinde kontrol ederek bu çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Başkan Hasan Arslan; Bölge Ağrı’nın en büyük mahallesi olan Fatih Mahallesi yaklaşık 550 hektarlık alanda oluşmuş bir mahalledir. Burası Ağrı’ya uzak olan en ücra yeridir.


Bizim bu mahallenin yaklaşık olarak 30–40 evin su problemi kalmıştı ve bu alanlara herhangi bir sıkıntı çıkmazsa bir hafta içinde su verilecektir.


Burada bulunan kanalizasyon sorunu da inşallah en kısa zamanda bitecek. Taş imalatımızda başlayacak inşallah taşların gelmesiyle de servis yolu ve onu bağlayan yan yolları yapıp mahalle halkımızı çamurdan çukurdan kurtaracağız.  

 

Bizde belediye olarak gece gündüz Belediye Başkan Yardımcılarıyla birlikte Fatih Mahallesinde bulunan vatandaşlarımızın mutlu olmasını İçin çalışıyoruz. 

 

Fatih Mahallelesinin Suyuyla, yoluyla, kanalizasyon ve Fatih Sultan Mehmet parkı’nın bitimiyle bu güne kadar yaptığımız 42 sokak, iki tane büyük cadde ile inşallah yılsonuna kadar kalan sorunları bitireceğiz.

 


Kentsel dönüşüm ile ilgili alt yapı çalışmalarımız bitmiş onlarla ilgili de Muhtarımızla, Azalarımızla, mahallelimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkın yanındayız bizi onlar seçti ve bizde onların evlatları ve hizmetkârlarıyız. İnşallah yılsonuna kadar tüm sorunlar çözülecektir. Dedi.

 


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.