11 Ekim 2013 Cuma 00:00
GENÇLİK MERKEZİ TANITIM PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi Müdürlüğü, 15-21 Mayıs “Gençlik Haftası” nedeniyle Gençlik Merkezi tanıtım programı düzenledi.

 

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen programda bir konuşma yapan Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Tanır:” Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak, Gençlik Haftası çerçevesinde birçok etkinlik düzenlediklerini belirtti.

 

Tanır, konuşmasına Gençlik Merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gençlere hizmet etmek amacıyla kurulan bir birim olduğunun altını çizen Tanır, bütün gençlerin bu birimde faydalanmasını istedi.

 

Son altı ay içinde kurs sayılarını 20 üstüne çıkardıklarını vurgulayan Tanır, bu kursların yaz tatilinde de devam edeceğini sözlerine ekledi. Önümüzdeki günlerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün bir hareketlilik projesi olacaktır.

 

1000 öğrenciyi kapsayan bu projede maddi durumu iyi olmayan, fakat derslerinde başarılı olan öğrencileri Trabzon, Rize ve Malatya illerine gezilere göndereceğiz dedi.

 

Gençlik Merkezi tanıtım programı Gençlik Merkezi bünyesinde bulunan gençlerin tiyatro gösterileri ve türkü okumaları ile devam etti.

 

Program sonunda ise Gençlik Haftası içersinde yapılan müsabakalarda derece elde edenlere ödülleri takdimi ile son buldu.

 

Programa Vali yardımcısı Mahmuthan Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Mustafa Tanır, Mali ve İdari İşler Şube Müdürü Metin Alıcıaslan, Spor Şube Müdürü Yusuf Öner, antrenörler, sporcular ve çok sayıda genç grup katıldı.

 


 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.