11 Ekim 2013 Cuma 00:00
GEZİCİ SİNEMA CAMİDEKİ MAHALLE ÇOCUKLARI İLE BULUŞTU

Ağrı merkez Fevzi çakmak mahallesi sakinlerinin talepleri üzerine mahallede gezici sinema keyfi yaşandı.

 

Ağrı il Kütüphanesi Gezici Sinema Aracı Fevzi çakmak mahallesi sakinleri ile buluştu. Fevzi paşa Camii önünde mahalle çocuklarının da Yaz Kur’an kursunda olması ile Gezici sinemaya ilgi büyüktü.

 

Fevzi paşa camii imamı Hasan KILIÇ’ın talebi ile Kurs öğrencilerine derslerine mativelerini arttırmak için Gezici sinema aracında sinema izlettirildi. Çocukların ve mahalle sakinlerinin beğenisini alan Camii Hatibi Hasan KILIÇ, ardından cami içerisindeki yaz kursları ile ilgili bilgi verdi.

 

 

Ağrı merkez Fevzi Paşa camiinde bu yılki kur’an kursu faaliyetlerine bir yenilik kattıklarını belirten KILIÇ, Sinevizyon sistemi ile çocuklarımızın görsel hafıza tekniklerini kullanarak derslerde daha başarılı olmalarını sağlıyoruz dedi. Çocukların önceki yıllara göre başarılarının arttığını ve çocukların derslere daha çok katılım gösterdiği belirtti.

 

 

Ağrı Fevzi Paşa Camii imamı Hasan KILIÇ ve Müezzin kayyım Recep KAYA halkın bu yılki Diyanet işleri başkanlığının müfredatının çok özenle hazırlandığını ve ailelerin çocuklarının kurslara katılımını sağlamalarını istediler.


 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.