11 Ekim 2013 Cuma 00:00
G.H.S.İ.M HAREKETLİLİK PROJESİ ZİYARETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğünce başlatılan 'Hareketlilik Projesi" kapsamında bir dizi ziyaretler bulundu.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim, Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Tanır ile birlikte Taşlıçay, Diyadin ve Doğubayazıt kaymakamlarını ziyaret etti.

 

Ziyaretlerde proje hakkında ilçe kaymakamlarına bilgi veren il müdürü Erim:” Proje kapsamında gençlerimiz farklı kültürleri tanımak, gençlerimizin yaşadıkları illerden ülkemizin farklı illerine seyahat etmelerini, akranlarıyla tanışmalarını ve kaynaşmaları sağlamak amacıyla ücretsiz geziler düzenlenecektir.Sizlerden de bu konuda desteklerinizi bekliyoruz dedi.

 

İlçe Kaymakamları ise Hareketlilik Projesine destek çıkacaklarını, ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti.

 

Ziyaretlerde Diyadin Kaymakamı Serdar Arslantaş, Doğubayazıt Kaymakamı Hüseyin Yılmaz ve Taşlıçay Kaymakamı Murat Zadeleroğlu ziyaret edildi. Ziyarette Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Tanır da yer aldı.

 


 

mysoftoday.com width="610" height="407" />

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.