11 Ekim 2013 Cuma 00:00
G.H.S.İ.M. İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personeli düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak düzenlen iftar yemeği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi ERİM’ in önderliğinde Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde gerçekleşti.

 

Gerçekleşen iftar yemeğine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü şube müdürleri, ilçe müdürleri, kurum bünyesinde çalışan antrenörler ve il müdürlüğü personeli katıldı.

 

İftardan sonra konuşma yapan il müdürü Mehmetşafi ERİM;” Ramazan ayının barışın, kardeşliğin en yoğun yaşandığı ve bizler için çok kutsal bir ay olduğunu belirtti. ERİM, sözlerine şöyle devam etti; Spor ailesi olarak biz de hep birlikte, ramazan ayının bereketi ve zenginliğiyle bir iftar sofrasında buluştuk.

 

Spor, sevgi ve saygı ortamının en güzel yaşandığı bir aile bütünlüğünü bizlere sağlıyor. Bu da spor ailesini özel kılan en önemli etken. Bizler çok güzel bir kurumda ülkenin en güzel işleriyle görevlendirilmiş kişileriz. Spor adına, gençlik adına spor için çalışıyoruz, sağlıklı hayat için çalışıyoruz.

 

Gençliğe ve spora en güzel hizmeti verebilmenin gayreti içerisinde olmalıyız’ dedi. Spordaki gelişmeler hakkında bilgi veren ERİM, bildiğiniz üzere Ağrı’lı milli boksörümüz Adem Kılıçcı 2012 Londra Olimpiyatlarında çeyrek final vizesi alarak bizleri çok sevindirdi. İnşallah göstermiş olduğu bu başarıyı finale kadar taşıyarak bizleri daha çok mutlu eder. Adem Kılıçcıya ve onu bugünlere gelmesine yardımcı olan antrenörü İsmet Sarı’ya teşekkür ederiz.

 

Atletizm de ise Vedat Günen kardeşimiz bizlere aynı sevinci yaşattı. Vedat Günen, Eskişehir'de düzenlenen 65. Balkan Büyükler Atletizm Şampiyonasında büyük erkeklerde balkan şampiyonu oldu. Bu başarıları diğer spor alanlarımızda da görmek istiyoruz dedi. “Seyyah Genç Ulu Çınar İzinde” projesi hakkında da bilgi sunan ERİM, projemiz kapsamında 1000 öğrencimiz farklı illeri gezme imkanı buluyor.

 

Projemiz Ramazan ayından sonra devam edecektir. Bu projede emeği geçen Gençlik Liderleri Cevdet Erdoğmuş, Fatih Alpaslan ve Yusuf Yılmaz’a göstermiş oldukları çabadan dolayı teşekkür ederim dedi.

 

Konuşmadan sonra Patnos Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür vekili Abdulhalik Tunç’a Patnos Kaymakamlığı tarafından verilen başarı belgesi il müdürü Mehmetşafi ERİM tarafından takdim edildi.

 

Erim Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline yemeğe katıldıkları için teşekkür etti.


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.