11 Ekim 2013 Cuma 00:00
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNDEN AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün ATTAR, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan ASLAN’ı makamında ziyaret etti.  Görüşmede, karşılıklı işbirliği çerçevesinde iki üniversite arasında protokol imzalandı.

 


Rektör Prof. Dr. İrfan ASLAN’ı  makamında ziyaret eden Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün ATTAR, henüz 4 yıllık bir geçmişe sahip olmasına karşın üniversitenin fiziki yapılaşmasına hayran kaldığını belirtti. 


Üniversitenin çok hızlı büyüyen ve gelişen bir yapıya sahip olduğunu kaydeden Prof. Dr. ATTAR, “Açıkçası Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesine hayran kaldım.

 

Fakülte binaları, Avrupa standartlarındaki spor tesisleri, yemekhane ve kafeterya, Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı, ağaçlandırması ve yeşil dokusuyla olağanüstü bir kampüs kurulmuş. Giresun Üniversitesindeki idari görevli personeli de buraya getirerek kısa zamanda bu kadar işin nasıl yapıldığını görmelerini istedim.

 

Öte yandan Azerbaycan’daki üniversite rektörleri ile yaptığım görüşmelerde, Azerbaycan’a çok yakın olan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’ne öğrenci gelmesi konusunda tavsiyelerde bulundum. Çünkü üniversiteniz gerçekten çok iyi gelişim göstermiş. Giresun Azerbaycan’a çok uzak, burası çok yakın. Bu büyük bir avantaj ve ben bunu oradaki yetkililere de dile getirdim. Ziyaretten dolayı çok memnun oldum” diye konuştu.


Giresun Üniversitesi Rektörünün yaptığı ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirten Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. İrfan ASLAN, üniversitenin genel yapısı ve gelişimi hakkında bilgiler verdi. İki üniversite arasında karşılıklı işbirliği çerçevesinde protokolün imzalandığı ziyarette, Rektör ASLAN ve Rektör ATTAR, karşılıklı hediye verdi.

 


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.