11 Ekim 2013 Cuma 00:00
GSHİM ERİM GÜREŞÇİ YASEMİN GÖNER İN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim, Hamur’a bağlı Yakınca köyünde oturan Türkiye üçüncüsü olan güreşçi Yasemin Göner’in ailesine ziyarette bulundu.

 

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir’de düzenlenen Türkiye Yıldız Güreş Şampiyonasında Ağrı’yı temsil eden Yasemin Göner çıktığı 5 müsabakanın üçünü kazanarak Türkiye üçüncüsü olmuştu.

 

İl Müdürü Erim ise başarıdan dolayı güreşçi kızın ailesini ziyaret ederek tebrik etti. Erim burada yapmış olduğu açıklamada:” Öncelikle Yasemin kızımızın elde ettiği Türkiye üçüncülüğü başarısı bizleri çok mutlu etmiştir. Bugüne kadar Ağrı ilimizde güreş dalında böyle bir başarı elde edilmemiştir. Bu başarıyı kızlarda ilk kez Yasemin kızımız elde etmiştir. Bundan dolayı bizlere bu mutluluğu yaşattığı için Yasemin kızımıza çok teşekkür ederiz. Bizden herhangi bir talebiniz varsa elimizden geldiğince yapmaya hazırız dedi ”.

 

Güreşçi Yasemin’in babası Mehmet Göner ise yapmış olduğu açıklamada:” Kızımın elde ettiği Türkiye üçüncülüğü başarısı bizleri de çok mutlu etti. Ailece olarak Yasemine destek vereceklerini belirten baba Göner, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne de spora verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

 

Yasemin Göner ise : “ Elde ettiğim başarı için çok mutluyum. Bu başarıyı elde etmemde bana desteği olan abime, başarımının mimarları antrenörlerim Osman Olcan, Dilek Acar’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mehmet Şafi Erim’e bana verdikleri maddi ve manevi destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki müsabakalara daha iyi hazırlanıp şampiyon olmak istiyorum dedi.

 


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.