11 Ekim 2013 Cuma 00:00
GSİM BUBİ DAĞINA GENÇLİK TIRMANIŞI GERÇEKLEŞTİ

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü “Gençlik Haftası” nedeniyle, 120 kişilik bir ekip ile birlikte yüksekliği 2530 metre olan Bubi Dağı zirvesine tırmandılar.

15-21 Mayıs Gençlik Haftası kutlama faaliyet programında yer alan Bubi Dağına tırmanış, hafta sonu düzenlenen organize ile tamamlandı.

Dağcı rehberler önderliğindeki 120 kişilik ekip zorlu Bubi Dağına tırmanışını gerçekleştirdi.

Tırmanış sonrasında konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim:” Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün faaliyet programımızda yer alan Bubi Dağına zirve tırmanışı gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz.Bu etkinliğimizi geleneksel olarak her yıl Gençlik Haftası içinde yapılacaktır.

 

Bu yıl 17 Haziran’da Kösedağ’a, 22 Temmuz’da Süphan Dağına, 30 Ağustos’ta ise Ağrı Dağına tırmanacağız. Bütün halkımızı da bu organizasyonlara davet ediyoruz. Tırmanmamızda rehberlik eden Dağcı grubuna, Sağlık ekiplerine ve sizlere çok teşekkür ediyorum dedi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim’in küçük kızları Zeynep, Fatma Zehra ve Meryem’in de zirve tırmanışını gerçekleştirmesi ekip tarafından alkışlandı.

 

Zirve tırmanışında çekilen hatıra fotoğrafı ile zirve tırmanışı programı son buldu.

Program sonunda ise Bubi Dağına tırmanan ekip soluğu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yüzme havuzunda aldı.

Bubi Dağına Tırmanma programına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğretim görevlisi Metin Bayram, Ağrı Amatör Spor Kulübü başkanı Erkan Kösedağ ve yöneticileri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, Kurum çalışanları, Ağrı Dağcı Kulübü, İzci Kulübü, Voleybol Hakem Kulübü, Sağlık Ekibi, Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) gönüllü sağlık personeli, Ağrı İdman Yurdu Sporcuları ve yöneticileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları ve antrenörleri, ve çok sayıda halk katılım sağladı.

 


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.