11 Ekim 2013 Cuma 00:00
HAKSENDEN İFTAR YEMEĞİ

Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu (HAKSEN) Ağrı Şubesi tarafından sendika üyelerine iftar yemeği verildi.


Özel bir Restaurant’da  verilen iftar yemeğine, HAKSEN Ağrı Şube Başkanı Abdurrahman Duman, Eğitim Hak Sen Ağrı İl Temsilcisi Ertuğrul Babatonguz, Sağlık Hak Sen Ağrı İl Temsilcisi Necmettin Kılıçarslan, sendika üyeleri ve basın mensupları katıldı.

 

Yemeğin ardından bir konuşma yapan HAKSEN Ağrı Şube Başkanı Abdurrahman Duman,  “Modern yönetim biçimi olan demokrasinin de doğasında olan yönetilenlerin yönetenlere her düzeyde demokratik müdahalesi sivil toplum kuruluşlarıyla olmaktadır. Gelişmiş toplumlarda sivil toplum örgütleri yükselen değerlerdir.

 

Günümüzde toplumların gelişmişlik ölçütü sivil toplum örgütlerinin sayısı ve gücüyle ölçülür hale gelmiştir. HAKSEN ve bağlı sendikaları hak aramada yapıcı, diyalog ve uzlaşmadan yana, fakat aynı zamanda mücadeleci, kararlı, ilkeli ve sorumlu kitle sendikacılığını kendilerine şiar edinmişlerdir.

 

Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada; HAKSEN ve bağlı sendikalarının görevi tüm kamu çalışanlarının ekonomik, sosyal, mesleki ve demokratik hak ve menfaatlerini korumak, geliştirmek ve almak olacaktır” dedi. Duman, “Sizlerin karşılaşabileceği sorunlarda bizler her zaman sizlerin yanındayız. Bizler bunun için buradayız.

 

Karşılaşacağınız her hangi bir sorunda iş yeri temsilcimiz ile hemen temasa geçin. Haklarınızın korunması ve savunulması için avukatlarımız vardır” şeklinde konuştu.


Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.