11 Ekim 2013 Cuma 00:00
HAMUR DA YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERE YEMEK VERİLDİ

Ağrı’nın Hamur ilçesi Belediye Başkanı İsmet Aslan, ilçeye yeni atanan öğretmenlere yemek verdi.


Hamur Yatılı Bölge Ortaokulunda verilen yemeğe; Hamur Kaymakamı Oktay Ateş, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Aslan, kurum amirleri, şube müdürleri ve yeni öğretmenler katıldı. Yemek öncesi bir konuşma yapan Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan, "Öğretmenlik elbette kutsal bir meslektir. Sizlere görevlerinizde başarılar dilerken, bizim de belediye olarak her zaman yanınızda olduğumuzubilmenizi istiyoruz. En ufak sıkıntınızda dahi yardımcı olmak bizlerin görevidir" dedi.


Yeni atanan öğretmenlere hitaben konuşan Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, ”Asıl amacınız, çocuk ve gençlerimize zamanın gerektirdiği bilgi donanımını kazandırıp onları içinde bulundukları zamanı anlayıp yorumlayabilecek bilgi düzeyine ulaştırmaktır. Öğrencilerimizin ilgi ve kabiliyetlerini geliştirerek onlara gerekli bilgi, beceri, davranış ve birlikte iş görme alışkanlığı kazandırmak suretiyle onları hayata hazırlamak ve kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını sağlamak en büyük hedefiniz olmalıdır. Bütün bunların yanında millet bilincini yaşatabilmek için de gençlerimize milli kültür ve değerlerimizi aktarmak başlıca görevlerinizdendir”dedi.


Başak, ”Başkanımız ilçedeki eğitimin sorunlarını her zaman yakından takip etmekte olup, yine her türlü katkı ve desteği de okullarımıza, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sunmaktadır. Bu önem arz eden katkı ve hizmetlerinden ötürü başkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Hamur Kaymakamı Oktay Ateş ise, “Öğretmenlik mesleğinizin asıl amacı, nesillere çağın gerektirdiği bilgi donanımını kazandırıp onları içinde bulundukları çağı anlayıp yorumlayabilecek bilgi düzeyine ulaştırmaktır. Öğrencilerimizin ilgi ve kabiliyetlerini geliştirerek onlara gerekli bilgi, beceri, davranış ve birlikte iş görme alışkanlığı kazandırmak suretiyle onları hayata hazırlamak ve kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını sağlamak en büyük hedefiniz olmalıdır. Bütün bunların yanında millet bilincini yaşatabilmek için de gençlerimize milli kültür ve değerlerimizi aktarmak başlıca görevlerinizdendir”dedi.


Yemek sonrası ilçe protokolü öğretmenlerle sohbet etti.

 


 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.