11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Hava Tüpü İçerisinde Kaçak Sigara

 

Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 13-18 Ağustos 2013 tarihleri arasında icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetlerinde çok sayıda bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi.


Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 13-18 Ağustos 2013 tarihleri arasında icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetlerinde, Aydıntepe Köyünde bir yolcu otobüsünde tütün arama köpeği tarafından iki adet kompresör hava tüpü içerisinde gizlenmiş vaziyette (8.900) paket, Murat Köyünde bir kargo şirketine ait kamyonda yapılan aramada çay çuvalları içerisine gizlenmiş vaziyette (21.500) paket, olmak üzere toplam (30.400)paket bandrolsüz kaçak sigara ve (2.274) litre kaçak akaryakıt ele geçirilmiş, yakalanan şahıslar ve olay şüphelileri hakkında gerekli yasal işlem başlatıldığı bildirildi.


Ağrı İl Jandarma Komutanlığınca huzur ve güven ortamının oluşturulması için emniyet ve asayişin sağlanması ve kaçakçılıkla mücadele faaliyetlerine aralıksız devam edileceği belirtildi.

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.