27 Temmuz 2020 Pazartesi 10:43
Hayrat Camii İmam-Hatibi Cesim Yıldız Vefat Etti

Cesim Yıldız hoca Yakalandığı koronavirüs'e yenik düştü

Ağrı'da her geçen gün artan Koronavirüs salgını, endişelendiren rakamlara ulaşırken vefat haberleri gelmeye devam ediyor.

Ağrı'nın sevilen simalarından Alpaslan Mahallesi Hayrat Camii İmam-Hatibi Cesim Yıldız bir süre önce Kovid-19 (Covid-19) korona hastalığına yakalnmış, ardından Erzurum Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.

Cesim Yıldız hoca, 15 gündür tedavi gördüğü Erzurum araştırma hastanesinde hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Ağrı'da Haber ailesi olarak Merhuma Yüce Allah'tan Rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabri cemil dileriz.

Son Güncelleme: 27.07.2020 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin ÖLÇER 2020-07-27 17:05:43

Allah rahmet eylesin. Vaktiyle, Ağrı Imam Hatip Lisesinde öğrenciyken, Nadiriye Medresesinde birlikte kalmıştık. Bana arapça eğitimimde katkısı olmuştu. Yaklaşık bir yıl önce de 24 yasında bir evladını kaybettiğini öğrendim. Mevlam kendisine de evladına da rahmet eylesin.Ailesinin, Ağrımızın ve Diyanet camiasının başı sağolsun.
inanıyorum ki, vefalı dostları kendisini unutmaz ve çalıştığı Diyanet bu evladına sahip çıkacak, emaneti olan ailesini maddi ve manevi yardımları ile sevindirecektir.