11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Herkes İçin Spor Şenlikleri Ağrı da Start Aldı.

 

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından başlatılan “Herkes İçin Spor Şenlikleri” şehir stadyumunda start aldı.

 

Şehir stadyumunda düzenlenen törene Herkes İçin Spor Federasyon Başkan yardımcısı Doç. Dr. Metin Yaman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Cemil Budak, Şube müdürleri, antrenörler,1000’e yakın sporcu ve  çok sayıda vatandaş  katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını yapan Herkes İçin Spor Federasyonu Başkan yardımcısı Doç. Dr. Metin Yaman; “ Federasyon olarak bütün illerde bu etkinliklere ara vermeden devam ettiklerini belirtti. Okulların tatile girmesi ile birlikte öğrencilerin bu tür şenliklerde eğlenebileceklerini ifade eden Yaman, çocuklarımızı sokaklardan kurtarmamız için spora yöneltmemiz gerekiyor. Bunun içinde herkesin bu konuda duyarlı olması gerekiyor. Biz federasyon olarak, Türkiye’nin dört bir yanında bu gibi şenlik alanları kurma hedefindeyiz, bu hedefimize de ulaşmış bulunmaktayız. Bugünde Doğunun incisi Ağrı ilindeyiz. Ağrı’lı lar şenlik alanlarımıza yoğun ilgi göstererek, çok güzel bir şekilde eğleniyorlar dedi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Cemil Budak ise yapmış olduğu açıklamada; Ağrı ilimizde bu etkinliği gerçekleştirdikleri için Herkes İçin Spor Federasyonuna teşekkür ediyorum. Burada İl Müdürümüz Mehmetşafi Erim’in  girişimleri sonucu ve federasyonumuzun da katkılarıyla böyle bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Şenliklerimiz iki gün devam edecektir. Bütün halkımızı şenlik alanlarımızda spor yapmaya bekliyoruz dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.