11 Ekim 2013 Cuma 00:00
İHMAL CAN ALDI

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde 2 günden bu yana kesik olan elektriğini onarmak için mahalleden geçen elektrik direğenine çıkan 9 çocuk babası, 59 yaşındaki H.Ç., akıma kapılarak öldü.

 

Olay saat 15.00 sıralarında Yeni Mahalle Tomurcuk Sokak'ta meydana geldi. Anı sokaktaki 26 numaralı evde oturan H.Ç., bir arıza nedeniyle dün evi elektriksiz kaldı. Sorunu gidermek için TEDAŞ'ı arama yerine eline pense alan H.Ç., yüksek elektrik akımının geçtiği direğe çıktı.

 

Evine gelen kabloyu sağlamlaştırdıktan sonra direkten inmek isteyen H.Ç., tellere çarptı. Akıma kapılan adam, öldü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine polis, itfaiye, TEDAŞ ve sağlık ekipleri geldi. TEDAŞ ekipleri BOM adı verilen araçlarıyla H.Ç.'yi direkten indirerek ceset torbasına koydu.

 

H.Ç.'nin cesedi otopsi için Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. H.Ç.'nin daha öncede aynı sorun nedeniyle birkaç defa direğe çıktığı belirtildi. H. Ç.'nin eşi ve çocukları babalarının ölümü üzerine gözyaşlarına boğuldu.

 

SEDAT BUDAK

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.