11 Ekim 2013 Cuma 00:00
İL EMNİYET MÜDÜRÜ BAYRAM ÇOŞKUN UN BAYRAM MESAJI

Milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı, milli birlik ve beraberliğimizin daha da perçinlendiği, aynı duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı özel günlerden biri olan Ramazan Bayramı’na sizlerle birlikte ulaşmanın heyecanı içerisindeyim.


Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü personeli, siz değerli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı huzur ve güven içinde geçirmeleri için 24 saat görevi başındadır. Ağrılı hemşerilerimizin karşılaştığı her türlü asayiş, güvenlik ve trafik olayları ile ilgili ihbar, şikayet ve yardım talepleri için 155 Polis İmdat telefonu her an hizmetinizdedir.


Bu vesile ile şahsım ve personelim adına tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar, aziz şehitlerimizi rahmetle anar, kahraman gazilerimize ve emeklilerimize şükranlarımızı sunar, devletimizin bağımsız ve bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını, sağlık mutluluk ve huzur getirmesini diler, saygılar sunarım.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.