11 Ekim 2013 Cuma 00:00
İL MÜFTÜSÜ İZANİ TURAN ÜÇ AYLAR VE REGAİB KANDİLİ VESİLESİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI

Ağrı İl Müftüsü İzani TURAN, üç aylar ve bu akşam idrâk edilecek olan Regaib Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı. İl Müftüsü İzani TURAN, mübarek üç ayların ve Regâib Kandilinin, feyiz, bereket ve mağfiret dolu manevî bir zaman dilimine girildiğinin müjdesi olduğunu belirterek, “Tüm İslam aleminin, memleketimizin ve bütün mü’minlerin Regaib Kandilinin ve üç aylarının mübarek olmasını temenni ediyor; bu kutsal günlerin huzur ve mutluluğumuza vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Regaib Kandili ve üç aylar hakkında açıklamalarda bulunan İl Müftüsü İzani TURAN, Regaib Kandilinin, Yüce Allah’ın kullarına bolca bağışta bulunduğu, ibadetlerine karşılık çok ecir ve mükâfat verdiği bir rağbet gecesi olduğunu belirterek; bu gecenin duaların kabul ve Yüce Yaratıcının kullarına ihsan ve ikramının sayısız olduğu bir zaman dilimi olduğunu ifade etti.  Sevgili Peygamberimiz (s.a.v.)’in üç aylar hakkında “Recep, Allah’ın ayı, Şaban, benim ayım, Ramazan da ümmetimin ayıdır” hadis-i şerifini hatırlatan İl Müftüsü İzani TURAN, mesajını şöyle tamamladı:

“Bu kutsal zaman dilimlerini fırsat bilerek Yüce Allah’tan önce kendimiz sonra bütün mü’minlerin dünyada ve ahirette hayırlı ve güzel şeylerle nasiplenmesi hususunda dua edelim. Aramızdaki küskünlük ve dargınlıkları gidermek, birbirimizle sevgi, muhabbet ve kardeşçe yaşamak, birlik ve beraberliğimizi daim kılmak için Rabbimizden niyazda bulunalım. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Ağrılıların mübarek üç aylarını ve Regaib Kandilini tebrik ediyor; bütün İslam aleminin mutluluk ve esenliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.