11 Ekim 2013 Cuma 00:00
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ PATNOSTA TOPLANDI

 

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün her ay bir ilçede düzenlediği ‘İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı’ bu ay Patnos’ta gerçekleştirildi.  
 

İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak başkanlığında Patnos Öğretmenevi’nde gerçekleşen toplantıya, İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Cevat Gültekin, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları Bekir Taşdan ve Mehmet Nuri Bilen, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri katıldı. Toplantıda, ortaöğretimde devamsızlık ile ilgili iş ve işlemler, kayıtsız öğrencilerin kayıtlarının yapılması, taşımalı eğitimin planlaması, okul öncesi eğitim ile ilgili tespit edilen sorunlar, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin devamsızlıkları ile ilgili yapılacak iş ve işlemler, YİBO’ların kapasitelerinin yeniden belirlenmesi ve YİBO’ların öğrenci sayıları ve 2013-2014 eğitim öğretim yılı için öğrenci yerleştirme komisyonlarının kurulması gibi gündem maddeleri görüşüldü. Daha sonra çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantı sona erdi.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.