11 Ekim 2013 Cuma 00:00
İmam Hatip Mezunları Peygamberler Şehrini Gezdiler

Ağrı İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı ve Öğrencileri SODES tarafından finanse edilen Karanlıktan Aydınlığa Açılan Kapı isimli projesi ile Şanlıurfa’ya giderek tarihi mekânlara ziyarette bulundular.

 



Veysel Karani Hz, Balıklı Göl, Hz. Davut’un Makamı, gibi birçok tarihi yeri gezen dernek yöneticileri ve İmam hatip Lisesi öğrencileri gezerek öğrendiler.

Ağrı İmam Hatip Mezunları Dernek Başkanı Ahmet Erdoğan Şanlıurfa Ziyareti Hakkında şu ifadelerde bulundu; İmam Hatip Mezunları Derneği 2006 yılında kuruldu bende o yıldan beri başkanlık yapıyorum.

 

Dernekte başkanlık yaptığımdan dolayı çok mutluyum. 2011 yılında Sayın Valimizin katkıları ile çıkarmış olduğumuz SODES Projesi ile Ağrı ve Doğubayazıt’ta bulunan İmam Hatip Liselerine kütüphane ve çok amaçlı okuma salonu yapıyoruz. Bunun dışında iki ay boyunca bağlama kursu, spor kursu düzenleyeceğiz. Projenin en önemli unsuru ise Peygamberler şehri Şanlıurfa iline yapmış olduğumuz gezi oldu. Öğrenciler tarihi yerinde görerek öğrenme fırsatı buldu. Şimdi her okula 2000 adet kitap, Bilgisayar, masa vereceğiz. “ dedi

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 31.03.2022 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.