11 Ekim 2013 Cuma 00:00
İRFAN ASLAN BASIN MENSUPLARI VE STK TEMSİLCİLERİ İLE İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan ASLAN, kentte görev yapan yaygın ve yerel basın mensupları, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Merkezi Yemekhane ve Kafeteryada verilen iftar yemeğine, Prof. Dr. İrfan ASLAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahri BAYRIOĞLU, Daire Başkanları, yerel ve yaygın basın mensupları ile çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu temsilcisi katıldı.

 

Yemekte konuşan Prof. Dr. İrfan ASLAN, üniversitenin akademik çalışmalar ile iyi ve başarılı bir eğitimi hedef olarak belirlediğini, kentin gelişmesi ve daha iyi noktalara gelmesine yönelik yürütülen çalışmaların her geçen gün artarak devam ettiğini belirtti. Yemek sonrası Merkezi Yemekhane ve Kafeteryanın balkonunda semaver çayı ikramı ile devam eden iftar programı, geç saatlere kadar devam etti.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan ASLAN, kentte görev yapan yaygın  ve yerel basın mensupları, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.  Merkezi Yemekhane ve Kafeteryada verilen iftar yemeğine, Prof. Dr. İrfan ASLAN, Rektör  Yardımcısı Prof. Dr. Fahri BAYRIOĞLU, Daire Başkanları, yerel ve yaygın basın mensupları  ile çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu temsilcisi katıldı.

 

Yemekte konuşan Prof. Dr. İrfan ASLAN, üniversitenin akademik çalışmalar ile iyi ve  başarılı bir eğitimi hedef olarak belirlediğini, kentin gelişmesi ve daha iyi noktalara gelmesine  yönelik yürütülen çalışmaların her geçen gün artarak devam ettiğini belirtti.  Yemek sonrası Merkezi Yemekhane ve Kafeteryanın balkonunda semaver çayı ikramı ile  devam eden iftar programı, geç saatlere kadar devam etti.

 


 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.