11 Ekim 2013 Cuma 00:00
KARATECİLER KUŞAK TERFİ SINAVINDA TER DÖKTÜ

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı Karate Kuşak Terfi Sınavları hafta sonunda Özel Bilgi Koleji halı sahasında yapıldı.

Kuşak Terfi sınavlarına 150 dolayında karateci katıldı. Bursa Orhangazi Milli Takım Antrenörü Orhan Kaplan tarafından verilen seminer büyük bir ilgi gördü. 150 dolayında karateciye Kaplan tarafından teorik ve uygulamalı olarak seminer verildi.

 

Tribünleri dolduran karatecilerin aileleri ve sporseverler, sahada hünerlerini sergileyen karatecilere alkış yağdırdı. Sınavdan sonra minik karateciler düzenlenen ödül töreni ile turuncu kuşaklara sahip oldular.

 

 

Ödül töreninde açıklamalarda bulunan İl Müdürü Mehmetşafi ERİM; Değerli sporcu velilerimiz, burada çocuklarımızın turuncu kuşak sınavı geçmek için sergiledikleri mücadeleyi izledik.  Biz burada sporcu ailelerine sesleniyoruz, spor branşı ayırt etmeden spor alanlarına gelip spor yapmalarını bekliyoruz. Bilindiği üzere şehirlinin hayatı sürekli durağandır. Bunun için spor tesislerimize sizleri bekliyoruz.

 


Şehir stadyumumuza sizleri davet ediyoruz, Çim sahamızda haftanın iki günü futbol oynayabilirisiniz. Sizleri yaz spor okullarına kayıt yaptırmanızı da bekliyoruz. Bu eğitimi veren karate mili takım antrenörümüze ve yardımcılarına teşekkür eder, katılım sağlayan sporcuları da tebrik ediyorum dedi.

 


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi ERİM, Adalet Komisyon Başkanı Hamdi VURAL ile birlikte minik karatecilerin turuncu kuşaklarını ve katılım belgelerini verdi.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.