11 Ekim 2013 Cuma 00:00
KAYMAKAM ADAYINDAN BAŞKAN OSMANAĞAOĞLUNA ZİYARET

Kaymakam adayı Murat IRGATOĞLU ve Babası İzzet IRGATOĞLU Başkan OSMANAĞAOĞLUnu Makamda ziyaret ettiler.

ilerleyen dakikalarda hoş bir sohbetin yanı sıra ilçemizden böyle okumuş ve kültürel değerlerine sahip insanların çıkması duygusal anlara neden oldu.

Daha sonra Tutak Belediye Başkanı Bülent Osman OSMANAĞAOĞLU konu ile alakalı olarak; Başarılı olmanın bana göre en temel iki nedeni vardır.

İlki her kez ve her şey için geçerli olan çalışkan olmak, çalışmaktır.

Bazı insanların becerileri, kabiliyetleri sınırlı olabilir, ama çalışmak sadece ona ait ve kendisinin üreteceği bir şeydir, istediği kadar üretir istediği kadar çalışa bilir. Çalışkan olmak bir sürü eksiği ve açığı telafi eder.

Bir ikincisi de bize ait bir şey muhakkak bu mesleği yapıyorsanız bir idarede bulunacak, Bu ülkeyi şartsız seveceksiniz, bir diğeri de insanları seveceksiniz, bu ülke sadece taşı toprağı olduğu için ülke değildir, üzerinde yaşayan insanlarla ülkedir ve o ülke bizim ülkemiz ve o insanlarda bizlerin insanıdır. Güneyindeki, doğusundaki, batısındaki hep bizim insanımızdır.

Ülkenizi ve insanlarını severseniz ve şartsız çalışkan olursanız başarılı olacağınıza inana biliriz dedi. daha sonra Başkan OSMANAĞAOĞLU, Murat IRGATOĞLU na plaket sundu.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.