11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Kıbrıs Gazisinin Evinde İftar Yemeği

 

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Kıbrıs Gazisi İbrahim Uca’nın Evinde iftar yemeğine katıldı.

 

İl Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun ile birlikte Kıbrıs Gazisi İbrahim Uca’nın evine gelen Vali Tekinarslan, Kıbrıs gazisinden anılarını dinledi.

 

Allah hiçbir zaman dünyanın hiçbir yerinde kimseye savaşmayı nasip etmesin temennisinde bulunan Vali Tekinarslan, “diyebilirim ki, hayatımdaki en güzel ramazanı Ağrı’da geçirdim. Ramazan hem meteorolojik açıdan hem de manevi açıdan çok güzel bir havada geçiyor. Özellikle iftar sonrası Ağrı başka bir havaya bürünüyor. Allah hepimizin ibadetlerini kabul etsin” ifadelerini kullandı.

 

Ramazan boyunca şehit ve gazi aileleri, yetim, öksüz ve maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarla olmaya çalıştığını kaydeden Vali Tekinarslan, “bu hem bizim asli görevimizdir, hem de insanlarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalıştık. Kimse yarın nasıl bir hayat yaşayacağının garantisini veremez. Biz bugün sahip olduklarımıza yarın muhtaç olabiliriz. O yüzden bu insani bir sorumluluktur. Yönetici olarak da bunu yapmakla yükümlüyüz. Ramazan’ın amacı da bunların farkına varmamızdır” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

 

New layer...

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.