11 Ekim 2013 Cuma 00:00
KISA KULVAR İL BİRİNCİLİĞİ YAPILDI

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen il birinciliği yüzme yarışması yarı olimpik yüzme havuzunda gerçekleşti.

Yüzme il birinciliği yarışmalarına 50 sporcu birinciliği elde etmek için kıyasıya çaba sarf ettiler.

Gençler, Yıldızlar ve Küçükler kategorisinde düzenlenen yarışmalarında Yıldız sporcuların sırt üstü yüzmeleri seyircilerinden alkış aldı.

Müsabaka öncesinde açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi ERİM;  Geçen yıl yapılan bakım ve onarımdan sonra halkın hizmetine sunduğumuz yarı olimpik yüzme havuzumuzda yeni bir müsabaka heyecanının içinde olduk. Yüzme havuzu hakkında seyircilere bilgi veren Erim; Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz haftanın 3 günü bayanlar için açık, 3 gün ise erkekler için hizmet vermektedir. Bir gün ise genel temizlik yapılıyor. Halkımız bundan emin olsunlar; Havuzumuz hijyeniktir, temizlik günlerinde 5 farklı ilaç ile ilaçlanıyor. Bütün halkımızı yüzme havuzumuza davet ediyoruz. Müsabakada yarışacak olan sporculara başarılar diliyorum dedi”.

Yarışma sonucunda dereye giren sporcuların ödüllerini; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi ERİM, il Özel İdaresi Genel Sekreteri Cesim Gökçe, Milli Eğitim Müdürü Fatih BAŞAK, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim ALPASLAN verdi.

Müsabaka Sonuçları

Gençlerde; 1. Muhammed Gök, 2. Hakan Taşdemir, 3. Semih Köseoğlu

Yıldızlarda; 1. Bedirhan Vural, 2. Murat Şahin, 3. Muhammed Adsoy

Küçüklerde; 1. Ömer Tezel, 2. Selim Sarı, 3. Sait Uçar

Sırt Üstü Yarışmasında;1. Bedirhan Vural, 2. Murat Şahin, 3. Mert Gürtekin

 


 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.