11 Ekim 2013 Cuma 00:00
KOMEDİZADELER  TİYATRO EKİBİ BÜYÜK OYUNA HAZIR

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nin en çok sevilen tiyatro ekibi komedizadeler kurulduğu günden beri oynadığı oyunlarla üniversite öğrencilerinin ve Ağrı halkının büyük beğenisini topladı.

 

Komedizadeler tiyatro ekibi yine öğrencilerde derin izler bırakacak olan 4 skece hazırlandı.

 

Güneşi Göremeyenler (2),Üflediler,Komedi Dans ve fevkaladenin fevkinde yüzyıl adlı oyunlarla büyük ses getireceğe benzeyen komedizadeler tiyatro ekibi 12 Haziran Salı günü Nezahat Çeçen Konferans Salonunda sevenleriyle buluşuyor.

 

Oyunun ilk seansı saat:14:00'de ikinci seansı ise 19:00'da gerçekleştirilecek.

 

İkinci seansın hemen ardından AİÇÜ Gazetecilik Kulübü ''Yılın Enleri Ödül Töreni'' programı gerçekleştirilerek en iyi gazeteciler ödüllerinin sahibi olacak.

 

Bizde  Komedizadeler tiyatro ekibine başarılı oyunlar diler.

 

Başarılı gazetecilerinde başarılarının devamını dileriz.Tiyatro oyununa tüm basın mensupları ve akademisyenler davetlidir.


Bilet Satış Yerleri:Eğitim Fakültesi


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.