11 Ekim 2013 Cuma 00:00
KÖY YOLLARINDA 108 KİLOMETRE SICAK ASFALT

Ağrı Özel İdaresi Genel Sekreteri Cesim Gökçe, köy yollarında 108 kilometre sıcak asfalt yapmayı hedeflediklerini söyledi.

 

Gökçe, yaptığı açıklamada, yaz sezonunda yapacakları çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirterek, yürütecekleri programın başında yol çalışması geldiğini ifade etti.

 

Yol çalışmalarında altyapının iyileştirilmesi, genişlik ve yükseklik noktasındaki problemlerin giderilmesi için çalışma yapılacağını kaydeden Gökçe, "Yolların stabilizesinin yapılması ve sıkıştırılmasıyla, asfalt programımız devam edecek.

 

Bu yıl il genelinde köy yollarında 108 kilometre sıcak asfalt yapmayı planlıyoruz" dedi.

 

Geçen yıl yaşanan ağır kış şartlarına rağmen, yollarda bozulma meydana gelmediğini belirten Gökçe, yolların tekniğe uygun yapıldığını, bu nedenle sıkıntı yaşanmadığını söyledi.

 

Gökçe, "Aynı şekilde bu yıl da kaliteli yol yapımımız sürecek ve yolların standardı iyileştirilecek. Vatandaşlarımız da çalışmalardan son derece memnun. Amacımız vatandaşa iyi bir ulaşım hizmeti sunmak" dedi.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.