11 Ekim 2013 Cuma 00:00
MEHMET AKİF ERSOY MAHALLESİ SIKINTILARDAN KURTULUYOR

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan dün Mehmet Akif Mahallesi muhtarı ve vatandaşıyla bir araya gelerek mahallenin sıkıntılarını dinledi.

 


Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan sıkıntıları dinledikten sonra şu ifadelere yer verdi; Mehmet Akif Ersoy mahallesindeki alt yapısı zemin ve temel kısmını birkaç ay içerisinde düzelteceğiz.

 


Arslan; 2013 yılında kanalizasyon ve tüm yollar yapılacak. Eskiden kalan sıkıntılarımız var, zaman ve bölgenin şuan yapılaşmanım imar dışı olması büyük bir sıkıntı, imara uygun yapılmadığı için çarpık bir kentleşme oluşmuş ve bu kentleşme tipinin olduğu yerde su, yol ve alt yapı çalışmalarında bize büyük sıkıntı çıkartıyor. Allahın izni ile bu sıkıntıları Belediye ve halk hep beraber çalışarak aşacağız. Dedi.

 

 


 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.