11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Mehmet Kerim YILDIZ ın Ramazan mesajı

Ak Parti Ağrı Milletvekili ve İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Op. Dr. Mehmet Kerim YILDIZ Ramazan ayı dolayısıyla yayınladığı mesajda “Ramazan, rahmet ve bağışlanma ayıdır.” dedi.

 

Sayın Yıldız açıklamasında, “Manevi duyguların arttığı birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği bu mübarek ay en iyi şekilde değerlendirilmelidir. Ramazan; hoşgörünün, sosyal ilişkilerin ve birbirimize karşı olan hak ve hukukumuzun pekiştirilmesine vesile kılınmalıdır.” sözlerine yer verdi.

 

Ramazanın Barış, Huzur, Dostluk, Merhamet ve paylaşma ayı olduğunu belirten Milletvekili Yıldız, “Bu hasletlerin toplumsal yaşamımızda en iyi şekilde yer alması temennisiyle, tüm İslam aleminin, ülkemizin ve Ağrılı hemşerilerimin Mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.