11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Mehmet Şafi Erim Adaylık haberlerini yalanladı


Ağrı Gençlik ve spor İl Müdürü Mehmet Şafi ERİM , Makamında basın mensuplarına verdiği  demeçte Ağrı Belediye Başkan adaylığı ile ilgili iddiaları yanıtladı.


Yaklaşan seçimlerle birlikte Ağrı Belediye Başkanlığı için bir çok isim öne çıkarken , bu isimlerden biride Ağrı Gençlik ve spor Müdürü M.Şafi Erim oldu.

 

Erim kendisi hakkında yerel gazete ve internet basının da çıkan Saadet Partisinden Belediiye Başkan adaylığı  haberlerinin asılsız olduğunu ve gerekli uyarıların yapıldığını belirterek , Belediye başkanlığı için aday olmadığını belirtti.



Tempobet />

yapılan basın açıklamasının orninalini siz okurlarımızla paylaşıyoruz.


 

 

 

BASINA VE KAMUOYUNA…

Değerli Basın mensupları kardeşlerimiz; Bazı yerel gazetelerde ve yerel internet sitelerinde şahsımın Saadet Partisinden belediye başkanı adayı olacağına dair asılsız iddialar ortaya atılmıştır.

Şunu kesinlikle ifade ediyorum; Şahsımın, şuan bulunduğum konumda ilimize ve ülkeme en iyi şekilde hizmet etmekten başka bir düşüncem yoktur.

Bu minvalde ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu, dolayısı ile mesnetsiz haberlerin kasıt taşıdığını huzurunuzda beyan etmek ihtiyacı hasıl olmuştur.

Bu çıkan haberlerin neye dayanılarak ve iyi veya kötü hangi amaçla yapıldığını bilmiyorum, lakin şahsımla kesinlikle alakası yoktur.

En kalbi duygularımla…

 

 

Mehmet şafi ERİM

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.