11 Ekim 2013 Cuma 00:00
MİLLETVEKİLLERİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BAŞAK I ZİYARET ETTİ

Ak Partisi Ağrı Milletvekilleri Mehmet Kerim Yıldız ve Fatma Salman Kotan, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak’ı makamında ziyaret etti. 

Milletvekilleri Yıldız ve Kotan’a, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak çalışmalar hakkında bilgi verdi.Eğitim konusunun önemine değinen Fatma Salman Kotan, eğitime en çok bütçe ayıran hükümet olduklarını, ülkede büyük bir eğitim seferberliğinin başlatıldığını söyledi.

Derslik ve okul sayısındaki artış, eğitimin modern ve her türlü teknik imkan sağlanarak verilmesi için ciddi çalışmaların yürütüldüğünü vurgulayan Kotan, eğitim kalitesinde çıtanın her geçen gün yükseldiğini kaydetti. 


Ağrı’da eğitim alanında ciddi çalışmaların ve yatırımların yapıldığını ifade eden Mehmet Kerim Yıldız ise, "Eğitim en önemsediğimiz konuların başında gelmektedir.

İyi eğitim almış nesillerin yetişmesi için her türlü imkan seferber edilmektedir. Eğitim konusunda herkesin üzerine görevler düşmekte, el birlikteliğiyle eğitim alanında daha büyük atılımlar yapmalıyız” dedi.  

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, ziyaretten dolayı Mehmet Kerim Yıldız ve Fatma Salman Kotan’a teşekkür etti.


 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.