11 Ekim 2013 Cuma 00:00
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BAŞAK ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

 


Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu’nda düzenlenen karne töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, “Yöneticilerin, öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin tatil süresini iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirterek, “Sevgili öğrenciler, yarınların bugünlerde kurulacağını unutmayın.

 

Güzellikleri elde etmek için çok çalışmak gerektiğini, karıncalar gibi üretmek gerektiğini de unutmayın” dedi. Başak, “Öğrencilere başarısız olmuşsanız sakın ümitsizliğe kapılmayınız” diyerek çok çalışarak başarıyı elde edeceklerine inandığını ve tatil süresini de kötü alışkanlıklardan uzak, spor yaparak, kitap okuyarak, çeşitli sosyal etkinliklerde bulunarak en iyi şekilde değerlendirmelerini beklediğini kaydetti. Velilere seslenen Başak, “Öğrencilere verilen notların aynı zamanda velinin de notu olduğunu ifade etti.

 

Kırık notlu karnelerden sadece öğrencilerin sorumlu tutulmaması gerektiğini belirten Başak, velilerden çocuklarının başarısızlık nedenlerini araştırmalarını istedi. Öğrencilerin kendini geliştirmesi için kitap okumanın faydalarına değinen Başak, yaz tatili boyunca öğrencilerin dinlenirken kitap okuması gerektiği tavsiyesinde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Başak daha sonra öğrencilerle yakından ilgilenerek karnelerini dağıttı.

 


 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.