11 Ekim 2013 Cuma 00:00
MUHTARLAR MAHALLE VE KÖYLERİN GÖZÜDÜR

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu, geçtiğimiz hafta açılış yaparak yeni bir dernek kuran Ağrı İli Köy ve Mahalle Muhtarları Derneğini ziyaret etti.

Ağrı İdmanyurdu Spor Kulüp Başkanı Murat Gök’ün  başkanlığını yaptığı ziyarete Askf Başkanı Erkan Kösedağ, Başkan Yardımcısı Abdullah Atilla, Futbol İl Temsilcisi Ahmet Oruç, Futbol Altyapı Sorumlusu Mustafa Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bir konuşma yapan Dernek Başkanı Murat Gök 54 muhtarlığın bir araya gelerek oluşturduğu derneklerinin Ağrı için sorunların çözümünde etkin rol oynayacak bir yapı haline geleceğini belirtti.

Murat Gök konuşmasında ; “  Yerel seçimler öncesinde Mahalle ve Köylerin sorunlarını en iyi muhtarlar bilirler. Bu Türkiye’de muhtarlıkların varoluş gerekçesidir. Yerel seçimlerde veya genel seçimlerde adayların veya aday adaylarının bizlere yapacağı projelerde danışması, bizlerden fikirler alması önemlidir. Bununla birlikte yakın zamanda düzenleyeceğimiz toplantılarla Ağrı’nın sorunlarını ve bu sorunların çözümünü kendimizde ele alıp değerlendireceğiz. Bu sorunların çözümü noktasında ulaşabileceğimiz her noktaya ulaşacağız. “ dedi.

Federasyon Başkanı Kösedağ ve Yönetim Kurulu hayırlı olsun temennisinde bulunarak dernekten ayrıldı.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.