11 Ekim 2013 Cuma 00:00
MUHTARLARDAN VALİ YERLİKAYA YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Ağrı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Ağrı Valisi Ali Yerlikaya’ya Çanakkale gezisinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.


 
15 Nisan Ağrı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü nedeniyle Ağrı Valiliği tarafından organize edilen ve merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı Çanakkale gezisi düzenlenmişti.


 
Ağrı Valisi Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret eden Ağrı Muhtarlar Derneği Başkanı Bedrettin Taştan ve yönetim kurulu üyeleri Çanakkale gezisi nedeniyle teşekkür plaketi sundu.


 
Geziden duydukları memnuniyeti dile getiren Muhtarlar Derneği Başkanı Taştan, "çoğumuz ilk kez Çanakkale’yi gördü. Orada bu topraklar için Şehit olan atalarımızın yan yana yattığını gördük. Ağrılı şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ettik. Oradaki manevi ruhu teneffüs ettik.

 

Bütün arkadaşlarımızın geziden dolayı çok mutlu oldu.  Muhtarlarımız adına böyle bir imkânı bize sağladığınız için teşekkür ediyorum” diye konuştu.


 
Gezinin amacına uygun ve verimli geçtiğini belirten Vali Yerlikaya, “topraklarımızın düşman saldırısına uğradığı günlerde bütün insanlarımızın hiçbir ayrım gözetmeksizin omuz omuza mücadele ettiler. Ağrı’da da, Çanakkale’de de aynı ruh savaştı.

 

İlimizin düşman işgalinden kurtuluşu münasebetiyle düzenlediğimiz günlerde istedik ki; halkımızı temsil eden muhtarlarımız gidip Çanakkale’de bu ülke için mücadele etmiş, şehit olmuş kahramanlarımızın kabirlerini ziyaret etsinler, dualar okusunlar, oradaki manevi havayı teneffüs etsinler.

 

Kendi köylerine, mahallelerine döndüklerinde de anlatsınlar bu güzel tabloyu… Bu ülke insanının kardeşliğini, birlikteliliğini pekiştirmek için Çanakkale’nin önemi büyüktür. Bu yüzden gezinin güzel geçmesi bizi sevindirmiştir. Bu gezi ilçelerimizde de ileriki tarihlerde gerçekleşecek” ifadelerini kullandı. 

 

 


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.