11 Ekim 2013 Cuma 00:00
ÖĞRENCİLER SORDU REKTÖR PROF. DR. ASLAN YANITLADI

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan ASLAN, öğrencilerle bir araya geldi.

 

Öğrencilerin yönelttiği soruları yanıtlayan Prof. Dr. ASLAN,  öğrenciyle araya mesafe koyan değil, onlarla beraber olan bir anlayış içerisinde hareket ettiklerini, bunun da başarıyı beraberinde getirdiğini belirtti.

 


Sağlık Yüksekokulu yerleşkesinde bulunan Nezehat Çeçen Konferans Salonunda düzenlenen programda Prof. Dr. İrfan ASLAN, öğrencilerle bir araya geldi. Salona girişinde öğrenciler tarafından ayakta alkışlanarak karşılanan Prof. Dr. ASLAN, ilk olarak üniversitenin gelişim süreci hakkında bilgi verdi.

 

Neşeli bir ortamda gerçekleşen programda öğrenci temsilcisi ile birlikte öğrencilerin sorularını yanıtlayan Prof. Dr. ASLAN, öğrencilerin taleplerini tek tek not aldı.

2011- 2012 öğrenim döneminin son döneminde gerçekleştirilen geleneksel öğrenci buluşmalarında öğrencilerle bir araya geldiklerini belirten Prof. Dr. İrfan ASLAN, göreve geldiği ilk günden itibaren öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda öğrenimlerini görmesi için çalıştıklarını, bunda da başarılı olduklarını belirtti.

 

Prof. Dr. “Üniversite yönetimi, akademik ve idari personeli ile birlikte, öğrenciyle araya mesafe koyan değil, onlarla beraber olan bir anlayış içerisinde hareket ediyoruz. Yıl içerisinde öğrencilerle sık sık bir araya geliyor, sohbet ediyoruz. Böylece talep veya sorunları varsa bunu ilk elden söyleme imkanı buluyorlar.

 

Bu da üniversitemizin başarısını artırırken, öğrencilerimizin özgüvenlerinin daha da artmasını sağlıyor. Artık geleneksel hale gelen öğrenci buluşmalarını, bundan sonra da devam ettireceğiz” diye konuştu.

Yaklaşık iki saat süren program kokteylle son erdi.

 


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.