11 Ekim 2013 Cuma 00:00
OTOBÜS MİNİBÜSÜ BİÇTİ 5 ÖLÜ 10 YARALI

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde midibüs ile minibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı.


Edinilen bilgiye göre kaza, sabah 05.45 sıralarında Doğubayazıt-Ağrı karayolunun ikinci kilometresinde meydana geldi. İlçe merkezine gelmekte olan Veysel A. yönetimindeki 04 D 3906 plakalı minibüs ile ilçe merkezinden Erzurum’a yolcu götüren ve sürücüsü belirlenemeyen 04 D 6206 plakalı midibüs kafa kafaya çarpıştı.

 

 Kazada Mehmet Dinç (25), Mustafa Dinçer (30), Ahmet Dinçer (55), Hazal Dinçer (70) ve Mahmut Azgın (70) hayatını kaybederken, Veysel A., Hüsrev Türkmen, İbrahim Kaya, İbrahim Koroğlu, Hidayet Dinç, Veysi Dinçer, İbrahim Halil Saydan, Fatih Atılgan, Samet Dinç ve Güllü Dinçer de yaralandı. Doğubayazıt Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapılan yaralılardan bazıları Ağrı ve Iğdır’a sevk edildi.


Doğubayazıt Kaymakamı Hüseyin Yılmaz da kazanın meydana geldiği bölgede incelemelerde bulunduktan sonra Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne geçerek yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.

 

 cihan


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.