11 Ekim 2013 Cuma 00:00
PATNOS ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ 21 YILLIK TARİHİNDE MEZUNLARI İLK DEFA PİLAV GÜNÜNDE BULUŞTURDU

Erencan Düğün Salonunda gerçekleştirilen Pilav Gününde eski ve yeni mezunlar ilk defa pilav gününde bir araya gelmenin heyecanını,sevincini doyasıya yaşadılar.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Salih ESKİN,Eğitim Müfettişleri,Ak Parti İlçe Başkanı Fatih IŞIK,Şube Müdürleri,Daire Amirleri,öğrenci velileri katıldılar.

Mezuniyet programında konuşan Okul Müdürü Fikret AYAZ  bu yıl farklı bir projeyle bu okulda hayatının belli  ve belki de en renkli kesiti olan lise hayatının geçtiği Patnos Anadolu Sağlık Meslek Lisesi mezunlarını yeni mezunlarla birlikte buluşturmayı ve her yıl Pilav Günü ile mayıs ayının son haftasında Patnos Anadolu Sağlık Meslek Lisesi  Mezunlarının Vefa Buluşması olarak gelenekselleştirmeyi amaçladıklarını,mezunların birbirlerine sahip çıkmalarını,okullarını sahiplenmelerini,birikimlerini paylaşmalarını amaçladıklarını belirtti.

Okul Müdür Fikret AYAZ okula atandığı 5 aylık kısa bir süre içersinde bir çok projeye okul öğretmen ve idarecileriyle birlikte ekip ruhu içerisinde imza attıklarını belirtti.Okulda şu anda tek bölüm olan Tıbbi Sekreterlik Bölümünün olduğu,atandığı kısa süre içerisinde girişimleri sonucunda 2013 eğitim-öğretim yılı için okulda ATT ve Anestezi bölümlerinin açılacağı müjdesini de burada vermek istediğini belirtti.

Okul Müdür Fikret AYAZ mezunlara seslenerek;21 yılda 451 mezunumuzu uğurlamanın onur ve gururunu bu gün sizlerle yaşıyoruz.Farklı il ve ilçelerden kalkıp ailelerinizle birlikte  okulunuzun vefa buluşmasına katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor arkadaşlarım ve Dumanbet style="font-size: medium;">şahsım adına saygılarımı sunuyorum,dedi.

Yeni mezunlara da seslenen Okul Müdürü Fikret AYAZ;dürüst, ahlaklı, kendini bilen, kendine inanan ve güvenen meslek sahibi gençler olarak sizin için yakınlarınız için ülkeniz için yapabileceğiniz çok şeyler olduğunu biliyorsunuz.Kontrollü, kararlı, sabırlı ve sebatlı gençler olarak gelecekte de pek çok güzelliğe katkıda bulunacağınıza inanıyorum. Başardıklarınızın sonraki mezunlarımıza açılacak kapıların anahtarı, sunulacak olanakların nedeni olacaktır,dedi.

Okul Müdürü,Öğrencileri büyük bir öz veri ile bu günlere getirdikleri için öğrenci velilerine;  olağanüstü bir çaba ile öğrencileri bilgilerle donatarak yarınlara hazırladıkları,onları ülkesini ve toplumunu seven, sorumluluk duyan bireyler olarak yetiştirdikleri için de okul idare ve öğretmenlerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Programda söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Salih ESKİN de bu güzel ve anlamlı proje için okul idaresini kutladıklarını,okula yeni bir bina ve pansiyon yapılacağı müjdesini burada vermek istediğini belirtti.Öğrencilere de kendi değerlerine sahip çıkmalarını,ülkesini seven sorumlu bireyler olarak ileriki yaşamalarında başarılar dilediklerini belirtti.

Programda söz alan Ak Parti İlçe Başkan Fatih IŞIK da Adalet Sarayının yanında yapılacak olan okul kampusu içerisinde Patnos Anadolu Sağlık Meslek Lisesi için yeni bina yapılacağını,sağlık alanı ile ilgili gelişmeleri,bebek ölümleri gibi konular hakkında bilgi verdi.

 

Program,yemek ikramından sonra canlı müzik eşliğinde  eski ve yeni mezunlarla,öğrenci velilerinin toplu  halay çekmeleriyle devam etti.


 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.