11 Ekim 2013 Cuma 00:00
RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Ağrı Belediyesinin düzenlediği 2 ci yıl Ramazan etkinlikleri 2 ci gününde orta oyunları, ilahi sanatçıları  mehter takımı konseri sunuldu.


Ağrı Belediyesinin düzenlediği bu yıl 2 cicisini gerçekleştirdiği Ramazan ayı etkinlikleri Eski Van caddesinde yapılıyor.

Yapılan Etkinliklerde teravih namazı sonrasında sahne gösterilerine ilk olarak orta oyun gösterisi ile başlandı ilde yaşanan trafik kazasını 13 kişinin hayatını kaybettiği kazadan dolayı trafik konulu uyarıların işlendiği orta oyun sahnelendi, Ardından Cem Organizasyonun ilahi sanatçıları Peçeli bülbül ile Cumali yıldız birbirinden güzel ilahiler okudu.


İlahi sunumunun ardından Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan sahneye gelerek bir konuşma yaptı; Arslan konuşmasında; göreve geldikleri günden sonra yapılan çalışmaları anlattı, 3 yıldır yapılan sosyal etkinliklerde çok önenli etkinlikler yapıldığını, bu etkinliklerin içersinde her yıl 150 fakir öğrenciyi üniversiteye hazırlıyoruz, bu öğrencilerimizin büyük çoğunluğu üniversiteyi kazanıyor, Spor alanında da büyük başarılar elde ettik Atletizm takımımız önce Türkiye ardından da kendi dalında Dünya şampiyonu oldu, Bunlar kolay başarılmıyor, Sosyal etkinliklerimizi önemli günlerde her zaman yapıyoruz, Birazdan Ecdadımızı temsil eden Mehter takımımız gösterisini sunacak, Bu organizasyonu hazırlayan başında
bulunan ve emeği gecen herkesi tebrik ve teşekkür ediyorum dedi.


Bakan Arslan'ın konuşmasını ardında Ecdadımızın yadigarı olan Malatya Belediyesi Mehter takımı doyulmaz gösterileri ile sahnede konserini alkışlarla bitirdi.


 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.