11 Ekim 2013 Cuma 00:00
ŞAHİN İN BELEDİYE ZİYARETİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya geldi. yapılan ziyaretlere Ağrı Belediyesini'de ekledi.


Öğlen saatlerinde özel bir uçakla Ağrı'ya gelen Bakan Şahin'i Ağrı Havalimanında Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ak Parti Ağrı Milletvekilleri Mehmet Kerim Yıldız, Ekrem Çelebi, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile partililer karşıladılar.


Havalimanından ilk olarak Ağrı Valiliği'ne geçen Bakan Fatma Şahin'e Ağrı Valisi Ali Yerlikaya tarafından elde dokunmuş halı hediye edildi.

Ağrı ili hakkında Vali Yerlikaya'dan brifing alan Bakan Şahin,daha sonra görüşmeye basına kapalı devam etti. Valilik binasındaki görüşmeye, geçtiğimiz günlerde eşinden ve onun ailesinden gördüğü şiddet sonucu hayatını kaybeden Melek Karaaslan'ın ailesinin de katıldığı belirtildi.

Bakan Şahin'in Valilik çıkışında Ağrı'da yaşanan şiddet olayları ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Bakan Şahin Ağrı'da Belediye Başkanlığına geçti. Burada Bakan Şahin'i Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan karşıladı, burada Bakan Şahin'i bekleyen Belediye Meclis üyeleri ile tokalaştı. Kendisine burada çiçek taktimi yapıldı.


Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan Belediye hizmet binası önünde Engelliler için yaptığı çalışmaları anlattı. Ağrı ilinde yeni alınan Halk otobüslerinin engellilere uygun olarak alındığını, yapılan çalışmaları anlatan Başkan Arslan birde engelli vatandaşın Belediye halk Otobüsüne Bakan Şahin ile birlikte binmesini gösterdi.


Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan Bakan Şahin'e İshak paşa sarayı Tablosu ve Plaket taktimi yaptı, Toplu fotoğraf çekiminin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Ağrı Belediyesinden ayrıldı.


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.