01 Ağustos 2017 Salı 10:54
Şehit ve Gazi Ailelerinden Vali Süleyman Elban'a ziyaret

Şehit ve gazi ailelerini makamında kabul eden Vali Elban, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. 

Şehitlerin ve gazilerin vatanları için en kutsal değerlerini ortaya koyduklarını belirten Vali Elban, "şehitlerimizin aileleri de, gazilerimiz de gazilerimizin aileleri de bize emanettir. Şehit ve gazilerimizin yaptıkları fedakarlık ve ailelerinin duygularının tarifi yoktur. Allah onların eksikliğini vermesin" diye konuştu. 

Yakın zamanda şehit aileleri ve gazilerle program vesilesiyle bir araya geldiklerini anımsatan Vali Elban, "bizim kapımız da gönlümüz de her zaman size açıktır. Sorun ve beklentilerinizi gidermek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Her zaman yanınızdayız" ifadelerinde bulundu. 

Misafirleri ile uzun süre sohbet eden Vali Elban, şehit ve gazi ailelerinin sorun ve beklentilerini dinledi. 

sehit-ve-gazi-ailelerinden-vali-suleyman-elbana-ziyaret.jpgsehit-ve-gazi-ailelerinden-vali-suleyman-elbana-ziyaret-001.jpgsehit-ve-gazi-ailelerinden-vali-suleyman-elbana-ziyaret-002.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.