11 Ekim 2013 Cuma 00:00
SEYİT ALİ ONBAŞI ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN YIL SONU GÖSTERİSİ

Ağrı Seyit Ali Onbaşı Anaokulu öğrencilerinin yıl sonu gösterisi beğeni topladı. 

 

Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğine Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Okul Müdiresi Sevda Özbay, öğretmenler ve öğrenci velileri izledi.

 

Etkinlik öncesi bir konuşma yapan Seyit Ali Onbaşı Anaokulu Müdiresi Sevda Özbay,”Okul öncesi eğitim 36-66 ay grubundaki çocukların gelişim düzeylerine ve bireysel gelişimlerine uygun, zengin uyarıcı çevre imkanları sağlayan, onları bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden gelişimlerini destekleyen, kendilerini toplumun kültürel değerleri doğrultusunda en iyi biçimde yönlendiren  ve ilköğretime hazırlayan, temel eğitim bütünlüğü içerisinde yer alan bir eğitim sürecidir” dedi.

 

Konuşmanın ardından öğrenciler hünerlerini sergilediler. Şiirler okuyan ve çeşitli gösteriler, oyunlar sunan öğrenciler izleyicilerden büyük beğeni toplarken veliler, öğrencilerin sergilediği gösterileri ayakta alkışladı.

 


 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.