11 Ekim 2013 Cuma 00:00
ŞİİR DİNLETİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen  Ortaöğretim Kurumları arası Şiir Dinletisi katılımcıların büyük beğenisini topladı.


Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda düzenlenen dinletiye Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bekir Taşdan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İshak Hasanoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. İl merkezinde bulunan 16 ortaöğretim kurumundan etkinliğe katılan öğretmen ve öğrenciler birbirinden güzel şiirler okudular.

 

 

Öğrencilerin okudukları şiirler zaman zaman salonda duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Şiirlerin okunmasının ardından sahneye çıkan  Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Şair Necip Fazıl Kısakürek’in “Anneciğim”  isimli şiiri okudu. Şiirden sonra salondakilerden büyük alkış alan Başak, şiir okumayı sevdiğini söyledi. Programı çok beğendiğini ve şiir gibi bir program olduğunu belirten Başak, “Öğrencilerimiz, şairlerimizin yazdıkları bu güzel şiirleri, içlerinden geldiği gibi duyulu bir şekilde okudular.

 

 

Programın mimarı AR-GE birimimize, hazırlayan tüm okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu tür güzel programların devam etmesini temenni ediyorum” dedi. Öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Başak, program sonunda okullara ve öğrencilere katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verdi.

 

 

 


 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.