11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan Ağrıda

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanlığı ve aynı zamanda  Spor Genel Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Baykan, bir dizi incelemelerde bulunmak için geldiği Erzurum ilinden sonra Ağrı’yı ziyaret ederek, Ağrı’da ki spor tesisleri ve sporun gelişimi hakkında bilgiler aldı.

 

 


Baykan Ağrı’da ki tesislerin durumunu beğendiğini, eksik olan tesisleri burada görerek ihtiyaç tespiti yaptıklarını belirtti.  Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar ile geldiği Ağrı’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şafi Erim, ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Futbol İl Temsilcisi Aslan Tayhan ve İl Müdürlüğü personelinin karşıladığı Baykan spor camiası ile öğle yemeğinde buluştu.  Sorunların ve spordaki durumun konuşulduğu yemekte İl Müdürlüğü Hizmet Binasının eski ve küçük olduğunu söyleyen personele, İl Müdürlüklerimiz Çadırda bile olsa hizmet verebilir. Önceliğimiz çocuklarımız için yeni tesisler yapmak. Şu anda bunun çabası içerisindeyiz.  “ dedi.

 


Ağrı’da ki spor tesislerini gezen Baykan, daha sonra ASKF’nin temelini attığı amatör evi inşaatını dolaştı. Amatör evinin yapımını önemsediğini belirten Baykan, sporcuların ASKF tesislerinden ücretsiz olarak faydalanmasını istedi. Bu sırada gelen Kurumlar Arası Maçlar için tesislere gelen sporcuları karşılayan Baykan, sporcularla bir süre sohbet ederek Ağrı’dan ayrıldı.

 


Baykan’ın Ağrı ziyaretini değerlendiren ASKF Başkanı Erkan Kösedağ:” Spor Genel Müdürünün Ağrı’yı ziyareti, Ağrı’da ki spor adına önemli bir gelişme. Erzurum’dan programsız olarak  Ağrı’ya gelmesi buradaki tesisleri yerinde görmesi, eksikliklerimizin kendisine bizzat iletilmesine vesile oldu. Kendisi birçok konuda notlarını aldı. Tesis sıkıntılarının orta vadede çözüleceğini düşünüyoruz “dedi.

 


 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.