11 Ekim 2013 Cuma 00:00
SPORCULARIN ALTIN ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Ağrı Valiliği adına; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, sporcuların altın ödüllerini takdim etti.

19 Mayıs Gençlik Bayramında, daha önce Türkiye Şampiyonu olan sporcular altın ödüllerini Vali Dr. Mehmet TEKİNARSLAN’ın elinden almaları gerekirken müsabakalara gittikleri için, 8 sporcu altın ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi ERİM’in elinden aldı.

Sporcuları makamında kabul eden Erim;” Ağrı Valiliğimiz tarafından 19 Mayıs 2013 Pazar günü sizlere verilmesi düşünülen altın ödüllerinizi almanız şimdi nasip olacak. müsabakalarda olduğunuz için ödül takdimini şimdi gerçekleştiriyoruz. Göstermiş olduğunuz üstün performanstan dolayı  sizleri tebrik ediyoruz. Her biriniz kendi alanınızda çok sayıda başarıya imza attınız. Ağrı Valiliğimizde sizleri altın ile ödüllendirdi. Sayın Valimiz Dr. Mehmet TEKİNARSLAN’a spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz dedi”.

Ödül törenine sporcuların yanı sıra, Spor Şube Şefi Yusuf ÖNER,atletizm il temsilcisi Ramazan Yardımcı ve kayak antrenörü Akif Demirkaya hazır bulundu.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.