11 Ekim 2013 Cuma 00:00
TARIM MÜDÜRÜ ZEREN E VEDA YEMEĞİ

Ağrı Vali Vekili Mahmuthan Arslan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yılmaz Zeren 'e için veda yemeği düzenledi.

 

 

Ağrı Polis Evinde düzenlenen yemeğe  Vali Vekili Mahmuthan Arslan, Vali Yardımcısı Özkan Demirel, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yılmaz Zeren ve kurum müdürleri katıldı.

 

Yemekten sonra bir konuşma yapan Vali Vekili Mahmuthan Arslan, uzun yıllar kendi memleketinde hizmet etme fırsatı bulmuş ve güzel hizmetleri olan İl Müdürümüz, bundan böyle bakanlıkta Ağrıları müşavir olarak temsil edecek.

 

Umuyoruz ki, orada da Ağzımızı en iyi şekilde temsil edecek ve hizmetlerine devam edecek. Kendisine, ailesine hayırlı olmasını diliyor ve başarılı çalışmalar temenni ediyorum" diye konuştu.

 

Konuşma sonrasında Vali Vekili Mahmuthan Arslan tarafından Zeren'e plaket ve Ağrı'nın fotoğraflarından oluşan bir albüm hediye edildi.

 

 


 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.