11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Taşdemir Ailesi Yardım Bekliyor

 

Taşdemir ailesi iki odalı evde kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor

Merkeze bağlı Fatih mahallesinde iki odalı evde yaşam mücadelesi veren anne Pınar, zihinsel ve fiziksel engelli kocası, 2 yaşındaki oğlu Ömer ve 2 aylık bebeği Meryem için yetkililerden yardım istiyor.

Pınar Taşdemir, 20 metrekarelik iki odalı barakada, zihinsel ve fiziksel engelli kocası ve çocukları ile hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Eşinin 3 ayda bir aldığı 600 liralık özürlü maaşından başka gelirlerinin olmadığını ifade eden Pınar Taşdemir, maddi imkansızlıklar nedeni ile çocuklarına bakamadığını ve çocuklarının hayatından endişe duyduğunu ifade etti.

Devlet kurumlarına ulaşamadığını, Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğünde muhatap bulamadığını belirten Taşdemir” Eşim zihinsel ve fiziksel engelli, üç ayda bir aldığı maaş ile hayatımızı idame ettiriyoruz. Maddi imkansızlıklar ve sağlık sorunları nedeni ile çocuklarımın yaşamından endişe ediyorum. Hükümetimizin söylemiş olduğu tüm kurumlara gittim. Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğüne defalarca başvurmama rağmen bir sonuç alamadım. Eşim çalışamıyor, ben çalışamıyorum, iki odalı ve bize ait olmayan bir evde hem eşime hem çocuklarıma bakamıyorum. Devlet büyüklerimden yardım istiyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.