11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Tatil için gelen Sinan’dan haber alınamıyor

 

 

İstanbul’da inşaat işçisi olarak çalışan ve bayramdan iki gün önce, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde oturan ailesinin yanına tatil yapmaya gelen Sinan Düzgün’den geçtiğimiz Perşembe günü sabah evden çıktıktan sonra bir daha haber almayan ailesi, prişan bir halde Sinan’ın evine dönmesini bekliyor.

Ağrı’da geçtiğimiz hafta Perşembe günü sabah evden çıkan Sinan Düzgün’den bir daha haber alınamadı. Ağrı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde oturan Sinan Düzgün’ün abisi İlhan Düzgün İstanbul’da inşaat işçiliği yapan kardeşinin tatil için bayramdan iki gün önce Ağrı’ya geldiğini söyledi.

Düzgün kardeşinin askere gitmek için de muayene olduğunu ifade ederek, “Kardeşim herhangi kötü bir alışkanlığı olmayan kendi halinde kimseye zararı olmayan bir insandı” dedi. Düzgün kardeşinin bayram tatili için Ağrı’ya gelidiğini söyleyerek, “Sürekli evdeydi, arada dışarı dolaşmaya çıksa da saatinde eve döner bizi merakta bırakmazdı. Kardeşim kaybolduğundan beri bütün aile perişan olduk annem evde sürekli ağlıyor, perişan bir halde kendinde değil. Annemin bu halini gördükçe bende bir abi olarak kardeşimin üzüntüsünden kahroluyorum. Kardeşim bende buradan sana sesleniyorum bizi duyuyorsan eğer, bize ulaş sen gittiğinden beri bütün ailen perişan olduk annem senin üzüntüne dayanamıyor sürekli ağlıyor ve kendinde değil. Ailen olarak buradan sana sesleniyoruz her ne olursa olsun, her nerdeysen Allah aşkına bize evine geri dönmeni istiyoruz” şeklinde konuştu. Düzgün, ayrıca “Buradan duyarlı vatandaşlara da sesleniyorum kardeşimi gören, duyan, bilen birileri varsa Allah rızası için kendilerini bizim yerimize koyup haber versinler” dedi. Yaşadıkları durumun çok acı olduğunu ifade eden Düzgün “Biz yaşıyoruz Allah kimseye yaşatmasın.  vatandaşlardan tek isteğim kardeşimden herhangi bir haberi alan olursa ailem adına bana şu cep numarasından (0537 734 52 96) ulaşılmasını rica ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.