11 Ekim 2013 Cuma 00:00
TOPRAK ANALİZ LABORATUARI FAALİYETE GEÇTİ

Ağrı Ziraat Odası Başkanı Yavuz Aydemir, Toprak Analiz Laboratuarını faaliyete geçirdiklerini söyledi.

 

Ziraat Odası'nı tadilattan geçirdiklerini belirten Aydemir yaptığı açıklamada, Toprak Analiz laboratuarının resmi açılışını yapmadıklarını ancak şuanda faaliyette olduğunu ifade etti.

 

Laboratuarda 5 tane Zirai Mühendisin çalıştığını ve Laboratuarın bölge Laboratuarı düzeyinde olduğunu söyleyen Aydemir, bu Laboratuardan hiç bir kar beklemediklerini vurguladı.

 

Aydemir, ''Biz Ziraat Odasını tamamen elden geçirdik. Modern bir hale getirdik. Hem iç dekorasyonunu ve hem de dış cephesinin yeniledik. Buradaki amacımız çiftçilerimize en güzel hizmet vermektir''dedi.

 

Bu yılın kurak geçtiğine dikkat çeken Aydemir, ''Zarar gören çiftçiler için bakanlığa destekleme için yazı yazdık. Göreve başladığım günden bu yana çiftçilerimiz için en iyisini yapmak için çalışıyorum.

 

Bu Laboratuarı yapmamın en büyük sebebi çiftçilerimiz analiz için çevre illere gidip topraklarını analiz ediyorlardı. Böyle biz hizmeti yaptık ve bunun önüne geçtik.

 

Ekip olarak özveri ile çalışıyoruz. Şuanda yeni projeler hazırlıyoruz. Bu projeler hayata geçerse bölgede ciddi anlamda tarım ve hayvancılık ses getirecek''dedi.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.