11 Ekim 2013 Cuma 00:00
ÜCRETSİZ FUTBOL KURSLARI BAŞLIYOR

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun düzenlediği yaz futbol okulu kursları kayıtları başladı.

Yaz futbol okulu kursları kayıtları 20 Haziran ve 30 Haziran 2013 tarihleri arasında Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) spor tesislerinde başlamıştır.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu başkan yardımcısı Abdullah Atilla yaptığı açıklamada; “Ağrı ASKF’nin düzenlediği bu ücretsiz kurslarımızdan 1997-2002 doğumlu tüm sporcu çocuklarımız faydalanabilir.

Bizim bu kursları açmamızın sebebi bitme noktasına gelen Ağrı futbolunun altyapısını yeniden oluşturmaktır.

Biz ASKF yönetimi olarak hem Ağrılı çocuklarımızı kötü alışkanlıklarından uzak tutmak hem de Ağrı futbol alt yapı sorununu çözmek için ücretsiz olarak çocuklarımıza futbol eğitimi ve yanında ahlaki eğitimlerde vereceğiz.

1 Temmuzda açılacak olan yaz futbol okulu kurslarımızı tecrübeli antrenörler ve beden eğitimi öğretmenleri ile yürütülecektir.

Ayrıca sporcularımız belirlenen duraklardan  ücretsiz olarak tesislerimize getirilecektir. Tüm sporcu çocuklarımızı bekleriz.” dedi.

KAYIT İÇİN GREKLİ EVRAKLAR

1. Aile Kayıt Örneği

2. 4 Adet Fotoğraf

3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

4. Doktor Onaylı Sağlık Raporu

 

İletişim: GSM: 0506 489 08 27/ 0545 545 27 53

Kayıt Merkezi: Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Spor Tesisleri

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.